Managed ICT

Wij houden de gehele ICT infrastructuur 24/7 in de gaten waardoor wij preventief / pro-actief kunnen reageren op problemen. Hierdoor zijn wij in staat de continuïteit en beschikbaarheid van jouw gehele ICT infrastructuur te verhogen en te rapporteren tegen een vast bedrag per maand.

Cyber Security

Wij bieden je een geavanceerde moderne oplossing voor beveiliging. Deze nieuwe generatie beveiliging biedt een totaaloplossing voor de gehele organisatie. Door een combinatie van kunstmatige intelligentie, gedragsherkenning, zelf lerende algoritmes en bekende zwakke plekken in applicaties kunnen nog onbekende aanvallen vroegtijdig worden tegengehouden.

Private Cloud

Met onze private cloud diensten is je werkplek en data volledig geplaatst in ons beveiligde ISO gecertificeerde datacenter en door ons in beheer. Je wordt volledig ontzorgd en komt niet voor onverwachte uitgaven te staan doordat je maandelijks een vast bedrag betaalt en daardoor geen grote investering hoeft te doen.

Public Cloud

Voor public cloud diensten, waarbij je data bij een externe leverancier is geplaatst, maken wij onder andere gebruik van het Microsoft Azure Platform. Hiermee zijn diensten eenvoudig in te richten en zeer schaalbaar. Doordat de kosten worden berekend op verbruik helpen we graag mee om deze laag te houden. Ook kan het bij sommige omgevingen interessant zijn om diensten in een private en public cloud te combineren (hybrid cloud). We komen graag in gesprek om tot een passende oplossing te komen.

IP-telefonie (VoIP)

IP-telefonie (Voice over IP) is jouw telefooncentrale in de cloud. Het systeem is makkelijk schaalbaar, werkt eenvoudig over meerdere locaties en maakt geen onderscheid meer tussen vaste- en mobiele apparaten. Je bent overal ter wereld op één nummer bereikbaar zonder hoge investering! Refa ICT is het aanspreekpunt voor jouw telefonie omgeving.

Verbindingen

Van glasvezel tot straalverbindingen of VPN tunnels. Door samenwerking met landelijke leveranciers kunnen we de best passende opties op jullie locatie aanbieden.

Adviestraject

Is je ICT infrastructuur aan vervanging toe of heb je behoefte aan een second opinion? Graag komen we bij je langs voor een oriënterend gesprek waarna we na een gedegen inventarisatie een vrijblijvend advies kunnen uitbrengen. Onze adviezen zijn innovatief, toekomstgericht en betaalbaar.
Indien je je in ons advies kunt vinden brengen we een passende offerte uit wat gevolgd kan worden door een zorgeloos migratietraject. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.