Systeembeheer

Breed beheer van uw ICT op eigen locatie. Dit omvat onder andere het onderhouden van uw servers en werkplekken, het installeren van hard- en software alsook het aanleggen en verbeteren van uw ICT infrastructuur. Daar wij uitsluitend met senior ICT engineers werken die ruime ervaring hebben is het troubleshooten van complexe ICT problemen voor ons geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft Windows en Linux servers, Citrix remote desktop werkplekken, virtualisatie en VPN tunnels.

Servicedesk

Telefonische ICT ondersteuning waarbij u direct te woord wordt gestaan door een ICT engineer. Wij proberen uw ICT probleem adequaat op te lossen en indien nodig kijken wij mee op uw werkplek middels hulp op afstand.

Managed ICT

Wij houden uw ICT infrastructuur 24/7 in de gaten waardoor wij preventief / pro-actief kunnen reageren op problemen. Hierdoor zijn wij in staat de continuïteit en beschikbaarheid van uw gehele ICT infrastructuur te verhogen en te rapporteren tegen een vast bedrag per maand voor zowel werkplekken als servers.

Dedicated Managed Server

Uw servers bevinden zich in ons beveiligde ISO gecertificeerde datacenter en worden door ons beheerd. Uw server bevindt zich daarmee in de meest veilige en betrouwbare omgeving. U wordt volledig ontzorgd, u komt niet voor onverwachte uitgaven te staan doordat u maandelijks een vast bedrag betaalt en van u dus geen grote investering gevraagd wordt.

Private Cloud

Met onze private cloud diensten is uw data volledig geplaatst in ons datacenter en door ons in beheer. Hiermee kunnen we de privacy van uw data garanderen om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Naast uw eigen omgeving in een private cloud bieden we ook oplossingen voor het veilig versturen en ontvangen van bestanden met SMS validatie als AVG proof alternatief voor WeTransfer. Ook bieden we een alternatief in eigen beheer voor het opslaan en delen van bestanden zoals DropBox, OneDrive, Google Drive, etc.

Office 365

Word, Excel, Outlook en Powerpoint zoals u gewend bent maar dan online met als voordeel dat u overal ter wereld toegang heeft tot uw documenten! Daarnaast hoeft u niet eenmalig een duur pakket aan te schaffen. Wij bieden u de mogelijkheid om middels een abonnement gebruik te maken van deze software. Daarnaast beschikt u te allen tijde over de meest recente versie!
Wij kunnen u helpen uw bedrijf te migreren naar Office 365.

Exchange Online

De Exchange omgeving zoals u gewend bent maar dan online waarbij uw gedeelde mailboxen, agenda’s en uw contacten altijd toegankelijk zijn via Outlook, webmail en mobiele apparaten. Doordat u Exchange Online middels een abbonement afneemt hoeft u niet te investeren in een kostbare Exchange server. Laat u informeren voor deze schaalbare en flexible Exchange oplossing!

SharePoint Online

Sharepoint Online is een omgeving om mensen, processen en gegevens bijeen te brengen waardoor u op eenvoudige wijze documenten en informatie kan delen met uw collega’s, leveranciers en klanten. U kunt belangrijke documenten op gedeelde locatie bewaren om er zeker van te zijn dat iedereen met de meest recente versie werkt. SharePoint kan worden beschreven als raamwerk voor een Intranet of Extranet omgeving. We informeren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Online Backup

Een veilige backup van uw databestanden in ons datacenter op twee locaties met als voordeel dat de backup volledig automatisch geschiedt waarbij herstel van bestanden goed mogelijk is bij brand, diefstal en virusuitbraak. Refa ICT biedt deze dienst in eigen beheer vanuit ons beveiligde en ISO 27001 gecertificeerde datacenter te Haarlem met uitval naar een ISO 27001 gecertificeerde externe locatie.

Webhosting

Wij bieden u faciliteit voor het hosten van uw website en mail en het registreren van domeinnamen. Hosting is mogelijk op zowel Linux als Windows servers en eenvoudig zelf te beheren via een beheerpaneel. Alle hosting diensten zijn volledig in beheer op servers van Refa ICT.

Spam/virus filtering

Wij bieden u een van de betere spam/malware/virus filters voor beveiliging van zowel werkplekken, email alsook mobiele apparaten. De filters zijn eenvoudig te beheren via een beheerpaneel en bieden de mogelijkheid voor rapportages. Spam/virus filtering vanuit de cloud is ideaal voor zowel interne als externe werkplekken.

IP-telefonie (VoIP)

IP-telefonie (Voice over IP) is uw telefooncentrale in de cloud. Het systeem is makkelijk schaalbaar, werkt eenvoudig over meerdere locaties en maakt geen onderscheid meer tussen vaste- en mobiele apparaten. Uw bent overal ter wereld op één nummer bereikbaar zonder hoge investering! Refa ICT is het aanspreekpunt voor uw telefonie omgeving.

Adviestraject

Is uw ICT infrastructuur aan vervanging toe of heeft u behoefte aan een second opinion? Graag komen we bij u langs voor een orienterend gesprek waarna we na een gedegen inventarisatie een vrijblijvend advies kunnen uitbrengen. Onze adviezen zijn innovatief, toekomstgericht en betaalbaar.
Indien u zich in ons advies kunt vinden brengen we een passende offerte uit wat gevolgd kan worden door een zorgeloos migratietraject. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Beveiliging

Een goede beveiliging van uw ICT is belangrijk! Refa ICT kan op basis van een beveiligings inventarisatie de zwakke plekken van uw ICT omgeving in kaart brengen. Het betreft hier advies ten behoeve van de beveiliging van alle ICT facetten. Uw systeem is preventief beveiligd waarbij de beveiliging continue wordt vernieuwd teneinde pro-actief te kunnen reageren op onder andere virus/malware uitbraken, misbruik en alle andere vormen van dataverlies.
Start de test op Internet.nl om na te gaan of je email reeds de meest recente beveiligingstechnieken gebruikt.