Managed ICT

Wij houden de gehele ICT infrastructuur 24/7 in de gaten waardoor wij preventief / pro-actief kunnen reageren op problemen. Hierdoor zijn wij in staat de continuïteit en beschikbaarheid van jouw gehele ICT infrastructuur te verhogen en te rapporteren tegen een vast bedrag per maand.

Cyber Security

Cybersecurity in het MKB is van essentieel belang in een steeds digitalere wereld en de aankomende NIS2 wetgeving. Wij staan klaar om te helpen met het implementeren van onderandere beveiligingsfuncties van de Microsoft 365 omgeving en het opzetten van kwetsbaarheden beheer en EDR-oplossingen om bedreigingen te detecteren en te neutraliseren. Met onze expertise en ondersteuning kunnen MKB-bedrijven hun digitale infrastructuur beschermen en gemoedsrust hebben in een voortdurend evoluerend cyberlandschap.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een geïntegreerde suite van productiviteitstools en cloudservices, waaronder Office-applicaties, e-mail, samenwerkingstools en bestandsopslag. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om efficiënter te werken en naadloos samen te werken, waar ze zich ook bevinden, via een breed scala aan krachtige en gebruiksvriendelijke tools.

Private Cloud

Met onze private cloud diensten is je werkplek en data volledig geplaatst in ons beveiligde ISO gecertificeerde datacenter en door ons in beheer. Je wordt volledig ontzorgd en komt niet voor onverwachte uitgaven te staan doordat je maandelijks een vast bedrag betaalt en daardoor geen grote investering hoeft te doen.

Public Cloud

Voor public cloud diensten, waarbij je data bij een externe leverancier is geplaatst, maken wij onder andere gebruik van het Microsoft Azure Platform. Hiermee zijn diensten eenvoudig in te richten en zeer schaalbaar. Doordat de kosten worden berekend op verbruik helpen we graag mee om deze laag te houden. Ook kan het bij sommige omgevingen interessant zijn om diensten in een private en public cloud te combineren (hybrid cloud). We komen graag in gesprek om tot een passende oplossing te komen.

IP-telefonie (VoIP)

IP-telefonie (Voice over IP) is jouw telefooncentrale in de cloud. Het systeem is makkelijk schaalbaar, werkt eenvoudig over meerdere locaties en maakt geen onderscheid meer tussen vaste- en mobiele apparaten. Je bent overal ter wereld op één nummer bereikbaar zonder hoge investering! Refa ICT is het aanspreekpunt voor jouw telefonie omgeving.

Verbindingen

Van glasvezel tot straalverbindingen of VPN tunnels. Door samenwerking met landelijke leveranciers kunnen we de best passende opties op jullie locatie aanbieden.

Adviestraject

Is je ICT infrastructuur aan vervanging toe of heb je behoefte aan een second opinion? Graag komen we bij je langs voor een oriënterend gesprek waarna we na een gedegen inventarisatie een vrijblijvend advies kunnen uitbrengen. Onze adviezen zijn innovatief, toekomstgericht en betaalbaar.
Indien je je in ons advies kunt vinden brengen we een passende offerte uit wat gevolgd kan worden door een zorgeloos migratietraject. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.