Refa ICT is specialist op het gebied van ICT ondersteuning bij mondzorg praktijken waaronder tandartsen, orthodonstisten en mondhygiënisten.

Door jarenlange ervaring bij diverse zorg praktijken zijn wij in staat een zorgeloze ICT infrastructuur op te zetten en adequaat te kunnen schakelen bij problemen.

Wij zijn leverancier van VisiQuick en hebben ruime ervaring met diverse praktijkautomatiserings applicaties waaronder Exquise (Vertimart), Simplex (GSN), Evolution (Software of Excellence), Novadent (Complan), JDS Wind!, Oase, OrthWin, Scanora, Mediadent, DBSwin, Sidexis, Facad, Invisalign, maar ook met Vecozo certificaten en het UZI-register.

Ook bij het naleven van de specifiek voor de zorg noodzakelijke NTA 7516 norm helpen wij graag mee met het inrichten van bijvoorbeeld ZorgMail en gebruiksvriendelijke tweestapsverificatie (2FA / MFA) op basis van een draadloze sleutelhanger waarbij de werkplek automatisch zal worden vergrendeld bij het verlaten en ontgrendeld bij het naderen van de werkplek.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw praktijk te bespreken.